Wat kan ik voor jou betekenen?

BrasaLifeChangeClub online platform en de EmpowerToGOO Next Academy helpt de ambitieuze ondernemende interculturele vrouw met het vinden van haar passie en levensdoel op haar levensreis naar persoonlijke groei en succes. Als Empower-id businesse lifecoach besteed ik aandacht aan de binnenkant, jouw ware identiteit en jouw innerlijke gift, dat bestaat uit jouw passie, power en potentieel. Maar het belangrijkste van alles is, dat ik je gaande weg coach als ervaringsdeskundige naar het waarmaken van je dromen. Brasa is het Surinaamse woord voor een open en liefdevolle omarming. Ik omarm je met Brasa liefde en wil ik samen met jou de belemmeringen aanpakken die jou in de weg staan om de beste versie van jezelf te worden op eigen innerlijke kracht.

We gaan voor een echte life-change en transformatie dat zorgt voor een energie boost, helderheid, focus en de juiste sturing voor in jouw business & leven.

Waarom focus ik mijzelf als coach op de ondernemende vrouw met interculturele mindset?

Waarom ik mijzelf op deze typische ondernemende vrouw focus, is omdat zij altijd bezig zijn met het verleggen van haar grenzen en sluit ze vaak compromissen in het belang van anderen. Ook kan ik mijzelf als coach goed verplaatsen in de rol die de interculturele vrouw dagelijks met zich meedraagt en haar vanuit mijn persoonlijke ervaringen, expertise en interculturele achtergrond verder onderweg professioneel begeleiden en supporten naar haar eigen levensdoel

De Interculturele vrouw is door haar manier van leven flexibel en open minded. Echter, vraagt dit veel van haar levensenergie en haar eigen levensdoel. Dit is de reden dat ik als mijn doelgroep interculturele vrouwen coach, de wereldvrouwen die het verschil maken en een bijdrage willen leveren aan de wereld.

Hoe doe ik dat?

Vanuit het prachtige groene Brabantse-landschap neem ik je mee in de reis van je leven. Ik coach op spirituele bewustwording van je belemmerende overtuigingen in je persoonlijke groei. Deze belemmeringen kunnen bijvoorbeeld komen door cultuurpatronen, waardoor je vastzit in de flow van je levensenergie, balans en succes.

Ik zal je helpen om op eigen innerlijke kracht en met de juiste mindset jezelf te bevrijden, zodat je in actie komt om je dromen te gaan verwezenlijken.

Ik coach moeders en dochters door de verbinding met jezelf te zoeken in plaats van de verschillen. We zijn tenslotte allemaal energetische wezens die met elkaar in verbinding staan. En het belangrijkste is dat ik je vanuit liefde naar het gewenste droomdoel van jou verlangen zal coachen. Dit doe ik met behulp van de bewezen BrasaLifeChange methoden. Dit houdt onder andere in:

  • deel uitmaken van een online groep- en/of coaching traject
  • jouw beste-ik versie worden door middel van een transformatie workshop
  • openstaan voor een 5M-weekend. Een prachtige ontdekkingsreis waar zelfliefde en zelfreflectie centraal staat in het Brabantse landschap. Geen gezweef, maar wel tijd voor jezelf en térug gaan naar jezelf (zonder afleidingen van buitenaf)
  • Toegang tot de EmpowerToGOO Next Academy,
    business support, -trainingen en -tools bij het opzetten van jouw online product met jouw passie en talenten dat automatisch verkoopt

Wil je hier meer van weten? Neem dan vrijblijvend contact met me op via een gratis 30 minuten IPPP-SuccesScan gesprek.

E-mail: brasalife@shirleydeekman.nl


Wat kunnen belemmerende overtuigingen zijn die een rol spelen in jouw leven?

We hebben allemaal onze bagage van het verleden wat we met ons mee nemen. Net zoals in een koffer zit er bagage die we wel en misschien wel niet meer nodig hebben. Ik ga je helpen om de inhoud van jouw bagage die je belemmert lichter te maken, zodat je naar jouw next level succes kunt groeien.

Ben jij er klaar voor?

Ben jij er klaar voor om in beweging te komen, je zelf verder te ontwikkelen en je dromen na te jagen? Blijf niet langer wachten, want life is too short en een dag heeft maar 24 uren!

Ben je er nog niet klaar voor omdat angst je belemmert? Dan ga ik je helpen om in kaart te krijgen wat jou heeft belemmerd in jouw groei.

Je hebt van niemand toestemming nodig om het leven te leven wat je wilt leven. Als ik het kan, kun jij het zeker, want het is je geboorterecht. Brasa (omarm) de verandering in je leven.

Neem contact met me op via de mail en dan plannen we samen een gratis Intake-sessie in voor jou. Fijn om je dan te verwelkomen in de groep van interculturele en migrantenvrouwen met een passie, missie en levensdoel.

>