Lieve unieke persoonlijkheid, wat leuk dat je hier bent om mij beter te leren kennen.

Mijn naam is Shirley Deekman en ik ben de Happy ID Coach & Online Business Trainer. Ik ben eigenaar en oprichter van het online kennisplatform Brasa LifeChange Club en de GOO Business Academy. Mijn missie is bouwen aan een grenzeloos waardevolle online leeromgeving dat toegankelijk is voor elk ambitieuze ondernemende wereldvrouw, die vanuit haar maximale potentie en talent  in actie komt om de volgende stap te zetten in haar leven & business.


Ook ben ik als empowerment spreker actief op vrouwenevents, waar ik door middel van mijn interactieve theaterlezing “De reis van de innerlijke kracht van de ondernemende wereldvrouw naar haar levensdoel” vrouwen inspireert, deze vrouw wordt ook wel een powervrouw of Dja Dja Uma genoemd. Door deze interactieve theaterlezing met het publiek te beleven, ontstaat er een grote bewustwording en mindset verandering bij jou als persoon, wat mogelijk een grote impact, positieve lifechange, transformatie en energie boost te weeg brengt in jouw leven.

Vanuit mijn overvloed en de intentie liefde wil ik op deze manier een positieve bijdrage leveren aan wereldvrouwen die leven tussen en met andere culturen in, die veel van hun eigen identiteit zijn kwijtgeraakt door immigratie, emigratie of die als expat vrouw verhuisde naar het buitenland.

Jij als vrouw bezit alles in eigen potentieel en kracht door de jaren heen vergaard, om met jouw goud andere vrouwen te helpen uit diverse ongewenste situaties en ze te helpen een stukje verder op weg naar hun eigen droomleven of droombusiness.

Met empowerment coaching voor een Happy-Identity-Life en door mijn  online business kennis te delen, help ik jou actief op je reis naar Next Level groei & online succes. Je hoeft het niet alleen te doen, want samen komen wij veel verder toch ;-))


Mijn alles en grote liefde voor mijn interculturele wereldgezin.

Ik ben geboren in het prachtige land Suriname. Een land waar vele culturen naast- en met elkaar leven. Nu al lange tijd in Nederland woonachtig en zelfs met een witte Nederlandse man getrouwd. Samen hebben wij vier kinderen en zijn wij een ‘samengesteld’ wereldgezin.

Voor mijn carrière-switch naar Happy ID Coach, Empowerment Spreker en Online Business Trainer, had ik al 33 jaar ervaring en expertise opgebouwd tijdens mijn carrière op het gebied van ICT-platformen, beheer van gemeentelijke websites en de wereld van Online Marketing. Mijn rol was vooral het opzetten en geven van diverse trainingen aan het personeel en om klantvriendelijke gerichte platformen te helpen inrichten bij diverse grote organisaties.

Naast mijn parttime baan en moederschap startte ik in 2008 van mijn hobby taarten bakken en decoreren een online taartenwebwinkel en in 2017 had ik mijn eigen taartenwinkel en workshopruimte. Door al ruim 20 jaar bezig te zijn met  online- en offline ondernemerschap, weet ik dat mijn hart ligt bij kennisoverdracht, trainer en coach zijn om andere vrouwen te mogen upliften op hun ondernemersreis en persoonlijke ontwikkeling.

Mijn trotse mijlpaal, de opening van mijn eigen taartenwinkel met artiest Kenny B

Na een zware periode waarin ik mijn moeder met dementie een jaar in ons huis verzorgde, inmiddels overleden 2020, mijn taartenwinkel moest sluiten en het ondergaan van de gevolgen en impact binnen ons gezin en familie, veranderde dat mijn levenspad naar een hoger niveau.

Van heroverwegingen, persoonlijke groei en dichter komen bij mezelf, werd het voor mij duidelijk. In mijn privé omgeving was ik altijd al de persoon die uit overvloed anderen hielp om de beste versie uit hun zelf te halen en hen aanzetten om actie te ondernemen voor de volgende stap in hun leven. Dit gaf mij energie en voldoening om met deze passie en missie mijn nieuwe levensdoel te volgen.

Ik heb op mijn reis diverse nationale en internationale business experts bezocht en hun trainingen gevolgd waar ik duizenden euro’s aan heb besteed en nog steeds word ik gecoacht. Deze reis van kennis vergaren en die ook te implementeren in mijn leven en business, heeft mij steeds dichter bij mijn doel gebracht om uiteindelijk mijn eigen nieuw online business te starten in het kennis delen en de ambitieuze ondernemende wereldvrouw te empoweren in haar next level groei en business succes.

Brasa Life Change (BLC) is geboren!
De bijhorende online business academy GOO is geopend voor ambitieuze ondernemende wereldvrouwen die met haar maximale potentie & talent, zonder haar eigen identiteit te verliezen, de kans en mogelijkheid krijgt om financiële vrijheid & geluk te creëren met het Grenzeloos Online Ondernemen (GOO) lidmaatschapprogramma.
Word alvast gratis lid van de ‘Grenzeloos Online Ondernemen‘ vrouwencommunity op Facebook voor meer informatie en connectie met andere gelijkgestemden.

De Toekomst Is Jouw Richting, Het Verleden Jouw Gids.
********

Empower Jouw Leven & Business Naar Jouw

Next Level Groei & Succes.


Masterclass Manifest bij Maartje Koper

Seminar Winstgevend met je business bij Debbie Bernasco

Masterclass spreken en coachen bij Rutney Sluis

Focus Master jaartraining – marketing voor ondernemers Hugo Bakker

Masterclass Business en Social media bij John Lee

Fotos met experts

Masterclass Verkopen vanuit je HART bij Cindy Vranken

Training Maak een unieke theaterlezing bij Lisa Portengen

Member of BrandBuildersClub – CEO Sammy Blindel @London

 


>