Lieve unieke persoonlijkheid,
wat leuk dat je hier bent om mij beter te leren kennen.


Ik heet Shirley Deekman en ben empower-id business lifecoach, eigenaar en oprichter van het online platform Brasa LifeChange Club en de EmpowerToGOO Next Academy. Mijn missie is bouwen aan een grenzeloos waardevolle online leeromgeving voor elk ondernemende vrouw met kennispotentieel en interculturele groeimindset, die zover is voor haar nextlevel succes.


Ook ben ik als empowerment spreker actief op vrouwenevents, waar ik door middel van mijn theaterlezing “De reis van de innerlijke kracht van de interculturele ondernemende vrouw naar haar levensdoel” vrouwen inspireert, deze vrouw wordt ook wel een powervrouw of Dja Dja Uma genoemd.
Door deze interactieve theaterlezing met het publiek te beleven, ontstaat er een grote bewustwording en mindset verandering bij jou als persoon, wat mogelijk een grote impact, positieve life-change, transformatie en energie boost te weeg brengt in jouw leven.

Vanuit mijn overvloed en de intentie liefde wil ik op deze manier een positieve bijdrage leveren aan jou als interculturele- en (e)migrantenvrouw om je te empoweren op je reis naar jouw Next Level groei & succes van jouw droomleven.

Mijn alles en grote liefde voor mijn interculturele wereldgezin.

Ik ben geboren in het prachtige land Suriname. Een land waar vele culturen naast- en met elkaar leven. Nu al lange tijd in Nederland woonachtig en zelfs met een witte Nederlandse man getrouwd. Samen hebben wij vier kinderen en zijn wij een interculturele ‘samengesteld’ gezin.

Voor mijn carrière-switch naar empower-id business lifecoach, spreker en online trainer, had ik al 33 jaar ervaring en expertise opgebouwd tijdens mijn carrière op het gebied van ICT-platformen, beheer van gemeentelijke websites en Online Marketing. Mijn rol was vooral het opzetten en geven van diverse trainingen aan het personeel en klantvriendelijke gerichte platformen helpen inrichten bij diverse grote organisaties.

Naast mijn part-time baan startte ik in 2008 van mijn hobby taarten bakken en decoreren een online taartenwebwinkel en in 2017 mijn fysieke taartenwinkel, waardoor ik al ruim 10 jaar ondernemerschapservaring mee heb opgebouwd.

Mijn trotse mijlpaal, de opening van mijn eigen taartenwinkel
met artiest Kenny B

Na een zware periode waarin ik mijn moeder met dementie een jaar in ons huis verzorgde, inmiddels overleden 2020, mijn taartenwinkel moest sluiten en het ondergaan van de gevolgen en impact binnen ons gezin en familie, veranderde dat mijn levenspad naar een hoger niveau.

Van heroverwegingen, persoonlijke groei en dichter komen bij mezelf, werd het voor mij duidelijk. In mijn privé omgeving was ik altijd al de persoon die uit overvloed anderen hielp om de beste versie uit hun zelf te halen en hen aanzetten om actie te ondernemen voor de volgende stap in hun leven. Dit gaf mij energie en voldoening om met deze passie en missie mijn nieuwe levensdoel te volgen.

Ik heb op mijn reis diverse nationale en internationale business experts bezocht en hun trainingen gevolgd waar ik duizenden euro’s aan heb besteed en nog steeds word ik gecoacht. Deze reis van kennis vergaren en die ook te implementeren in mijn leven en business, heeft mij steeds dichter bij mijn doel gebracht om uiteindelijk mijn eigen nieuw online business te starten in het kennis delen en de ondernemende vrouw te empoweren in haar next level groei en business succes.

Brasa Life Change (BLC) is geboren!

De Toekomst Is Jouw Richting, Het Verleden Jouw Gids.
********

Empower Jouw Leven & Business Naar Jouw

Next Level Groei & Succes.

>